OOST, WEST

In Oost, west stappen kinderen een bijzonder thuis binnen: een knusse camper. Ze ontmoeten de camperbewoonster: een vreemde maar vriendelijke dame, met al net zo vreemde huisgenoten. Je ziet hoe hun huisje echt hun thuis is geworden. Want wat is ‘thuis’? Is dat je knuffel, je eigen bed, de bank die zo lekker zit, je familie? Of is het de geur die je altijd ruikt als je je huis binnenstapt? En mag je een spinnenweb weghalen? Of verniel je dan het huis van de spin? En wat als je als je huis uit moet? Die laatste vraag wordt actueel op het moment dat er een strenge mevrouw met een brief aan de deur komt.

Oost, west is een taalloze voorstelling over ‘thuis’ voor kinderen in de leeftijd 5 t/m 10 jaar, gespeeld in een camper.
Met ons mobiele theatertje rijden we naar plekken waar thuis een issue is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan asielzoekerscentra, international schools, internaten en campings, maar ook juist plekken zoals basisscholen en naschoolse opvang, waar kinderen zich heel erg thuis voelen en misschien niet beseffen dat dat niet voor ieder kind is weggelegd.

Concept & spel: Saskia Tilanus en Suzie Roijmans | Productie: Tanya Pierce | Zakelijke leiding: Alexander Chu | Vormgeving: Best Withet | Muziek: Niek-Jan Lathouwers

CONTACT

Stichting TG Bodemloos

info@tgbodemloos.nl

KvK 651 86 486 

2019 door Davey Moons